söndag 1 maj 2011

Bubbel och skumgubbar

Att vi skulle ha en helrolig dag fanns det inga tvivel om. Att vi däremot skulle bekanta oss med polackbaracken var desto mer otippat (men inte mindre roligt för det). Vi började dagen i parken med bubbel, bajamajor och babbel och avslutade dagen i Ultuna där vi dansade både bugg och vad man enligt Julia kallar "hårt". Vi firade like a boss skulle man kunna säga.

6 kommentarer:

Julia sa...

Att dansa like a boss var min grej kände jag. Men att dansa så hårt så att mobilen hamnade på vift, det göra jag inte om!

PUSS och LOVE för en superfin helg!!

Jonna sa...

Men vad snygga ni är! Allihopa. Skitfina bilder! Den översta på Britta är superfin. Alla andra med... snyggt hår på dig syrran! Kul att ni lever loppan. Puss!

andreas sa...

skönt att du lever kramar

mbh sa...

snygga bilder på coola brudar o snubbar! med hjälp av bilderna kommer ni minnas känslan av den roliga kvällen många år framöver - för att uttrycka det lite pretto :)

Britta sa...

Mycket bra valborg i år. Trevligt, mysigt, roligt, skojigt och lite tokigt på samma gång! Me like.
Och fina kort! (Dock kom inte riktigt mina knalliga strumpbyxor till sin rätt i svart-vitt, men man kan ju inte få allt).

Hanna sa...

Ni verkar ha rett er fint trots att fröken Nilsson inte var där och höll ordning. Ja, förutom den försvunna mobilen då förstås. Jättefina och stämningsfulla bilder. Pusspuss