söndag 31 januari 2010

Redan söndag?

I fredags var jag på pubkväll på Leksands folkhögskola. Det bjöds på billig öl (nationspriser, oh yes), snittar i alla dess former och smaker, liveband från Uppsala och dans, dans, dans. Oj, vilken trevlig kväll det var.

I lördags tog jag och mamma bilen på utflykt till Hagagatan där det bjöds på förmiddagsfika hos Malin med familj och sen vidare till Insjön för diverse ärenden. På eftermiddag brummade jag iväg igen. Denna gång till Hanna och Julia för att baka semlor och givetvis även provsmakning. På kvällen blev det soffläge och mys med föräldrarna.

Dagen idag fick en rivstart med ett besök på gymmet med syster Jonna. Imorgon är nog träningsvärken ett faktum. Vid två kom nästan hela familjen hit för att äta lunch. Med tre busiga barn blev det livat värre, men även oerhört trevligt. Jag stupade i säng när de åkt hem. Försökte läsa kurslitteratur. Boken heter Moderna kommuner, så ni kanske förstår att det var svårt att hålla ögonen öppna och tankarna fokuserade vid texten? Nu har vi kvällsfikat alldeles för mycket och slänger ner oss i soffan.

2 kommentarer:

mbh sa...

toppenhelg!

Boken låter som sömnmedel i bokform :)

jonna sa...

ja bra helg! kul att vi hunnat ses lite också och mera i morgon :D