lördag 9 januari 2010

I helgen är jag mycket av det jag gillar att vara. Igår var jag en dotter som hade myskväll med föräldrarna. Idag är jag en syster som hänger med en annan syster, en moster som bär runt på systersonen och en syster som hejar på sin duktige bror på en innebandymatch. Ikväll är jag en flickvän/dotter/svärdotter som äter middag i Laknäs. Imorgon är jag en faster som busar och gosar med brorssönerna och en syster som umgås en kort men fin stund med sin andra syster.

7 kommentarer:

Mor sa...

Snart är du student, kompis, vän och flickvän i Uppsala också! Vi kommer att sakna dig härhemma men är glada att veta att du trivs och har det bra! Kram!

linnea sa...

Elina, det låter som att du kommer att ha en toppen helg!
Puss på dig!

Jonna sa...

Oh baby! Bra känsla att vara alla de där bra sakerna! Jag måste kommentera din årskrönika separat sen... puss!

Hanna sa...

Åh Ellie, det blir allt lite tomt o trist när du åker... Det tycker jag verkligen trots att vi inte hunnit setts så hemskt mycket denna gång. Kanske just därför... Men jag är så glad, likt din mor, att du trivs så bra i Uppis. Och jag är lika glad över att du kommer hem rätt så ofta iaf! Jag längtar tills nästa gång det sker! Puss, kram och kyss

Malin sa...

och imorgon kväll är du en vuxen student som åker hem till sin lägenhet. snyft. men ändå okej. vardagen är inte fy skam den heller :)

andreas sa...

tack för läktarstödet kram

Jonna sa...

Miss you redan.