söndag 28 mars 2010

En underbart mysig och tokig helg.

Helgen fick en rivstart genom en händelse som slutade med 400 kronor i böter för två av oss. Det lustiga i det hela var att vi upptäckte nya sidor hos oss själva och varandra, vilka kunde handla om alltifrån att ljuga om sin ålder till att uppmana andra att rymma för att undkomma böter och faktiskt försöka rymma iväg från två väktare.
-
Resten av helgen:
- En plånbok som plötsligt försvann och en vakt som hittade den lika snabbt.
- Krabban, ta-upp-makaronpaket-med-munnen-tävling, hoppa-upp-på-pelare, limbo och andra akrobatiska aktiviteter. Kroppens känns stel och tänjd på samma gång.

- Fika i sängen.
- Ölspel som visade på att minnet börjar svika.
- Massa mys, mat, znazk och tok.

6 kommentarer:

julia sa...

IIIH!!! HAHAHA, ja herre min je, när du lägger upp så där i följd så märker man hur himla mycket tok det blev! kulkulkul och måste snart göras om igen.
PUSS <3

julia sa...

IIIH!!! HAHAHA, ja herre min je, när du lägger upp så där i följd så märker man hur himla mycket tok det blev! kulkulkul och måste snart göras om igen.
PUSS <3

Hanna, 21 år o skolungdom sa...

Meeen guuud i immiln! Säger som Jullan, man inser hur mkt tok vi hade för oss! Lika mkt ofrivilligt som frivilligt..! Men t.o.m böter känns helt ok för att fått uppleva att skämmas ihjäl inför två väktare och känna sig som en fjortis med fruktansvärt dåligt pokerface!
Stoooora kramar

m sa...

hihi ni är då för tokiga o härliga ni! Va kul att ha en pelare i lägenheten, det hör inte till vanligheterna. och va gott godis - jag hade kunnat valt godiset själv :) får vi se din shopping här på bloggen? vi ses snart! Puss

Jonna sa...

Gott godis, god frukost, god fika, fint kök och en härlig helg! Vad mer kan man begära utav livet?

andreas sa...

vad roligt ni verkar haft och nästa helg blir ju oxå rolig kram