onsdag 24 februari 2010

SJ

Idag ska jag försöka ta mig hem till Leksand med tåg. Hittills har alla tåg som lämnat Uppsala idag varit försenade. Jag går till stationen med de lägsta förväntningarna någonsin. Jag räknar med att få slåss, skrika och putta iväg tåget själv. Eller åtminstone få en smörgås och en kaffe som ersättning.

4 kommentarer:

Frida sa...

Jag med! Inte för att de gör så stor skada, men de är i alla fall äckliga! Tack för tipset om bikarbonat, det ska jag prova. Jag har iaktagit de små krypen och har hittat hålet där de kryper upp, så jag kan ju hälla ner lite pulver där :)
vet inte riktigt vart husen kom ifrån, det var HSB som kontaktade de åt oss, så ringde de oss sen. Men de är väl typ anticimex (eller hur de stavas) eller nått liknande.

mbh sa...

och dina farhågor besannas har jag förstått efter dina sms. eländes elände. hoppas du hinner fram innan träningen. puss

Jessica sa...

När jag skulle till Sthlm i höstas vart mitt tåg 4 timmar försenat från Leksand. Jag va så arg att jag inte ens orka säga nått när tåget väl kom... Hade samma förhoppning som du men fick BETALA för kaffet som skulle värma upp min kropp. Ibland blir man less för mindre. Snåla är dom iaf. Lycka till och ha en mysig hemmahelg! Kram

jonna sa...

hur sen blev du till slut????