söndag 6 november 2011

Allhelgonalördagen

Jag har en sådan himla tur. Vännerna jag träffade igår är inte bara jättefina utan även värsta proffskockarna! De gör räksoppa på egen fond. De fixar ihop en fläskfilégryta med fingertoppskänsla. De bakar fantastiska efterrätter. Och ni som var lök- och ställaiordningansvariga och fruktansvariga: jag vet att ni kan ni med! Själv var jag potatisansvarig och det passade mig väldigt bra (förutom att jag glömde bort att jag var ansvarig). Jag tror att vi alla somnade med rödvinständer, choklad i mungiporna, chipssmul på kläderna, men framför allt med varma hjärtan.

6 kommentarer:

julia sa...

ALLT VAR SÅ GOTT!!! och du skötte dig exemplariskt som potatisansvarg. Puss

julia sa...

och jag vet inte riktigt vad jag vill säga med bild nr. 1 men... ja. HEJ!

Emelie sa...

Tack <3

Honeypie sa...

Nu är det på tiden att jag kommenterar! Och detta var ju ett ypperligt tillfälle eftersom jag håller med dig om allt!!! En sån kväll vi hade! Jag älskar verkligen våra traditioner. Må de aldrig upphöra!

PS. Tack för omnämnandet av min ansvarsdel. Det värmde!

Jonna sa...

Puss min potatisansvariga! Du gjorde så mycket bra igår och idag, det känns så tryggt att ha dig med som med-arrangör... (även om vi alla var arrangörer såklart) Du beskriver så fint och roligt med bilder och ord... och jag skymtade ju faktiskt på flera bilder!

andreas sa...

vad duktiga ni är kram