torsdag 21 oktober 2010

Jeans eller mjukisar?

Enligt Per märktes det att jag hade besök när han kom hem från skolan igår. Anledning? Jag hade fortfarande jeans på mig. Vanligtvis åker skolkläderna av så fort jag kommer innanför dörren och mina mjukiskläder åker på. Per däremot har ALLTID jeans på sig. Jag anser att jag är normal och att han är konstig. En undersökning krävs! Rösta här bredvid.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Haha! Bra idé! Min erfarenhet säger att killar oftare har jeans. Men killjeans är ju även som regel mer bekväma än tjejjeans... men hemmma hos oss är det mjukisar som gäller så fort man kommer hem, både för mig och JW. Köpte ju t.o.m. ett par till mjukisar till JW i födelsedagspresent så han har något att varva med. Jag varierar mellan mjukisar, tights och pyjamasbyxor. Gärna en morgonrock ovanpå hela härligheten när det är kallt ute. Men det ska sitta löst och skönt, Jontes tröjor är perfekta. Punkt.

mbh sa...

Per är inte normal. Iaf inte på den punkten :) Ha en fin hemmahelg. Puss

julia sa...

Hemma hos oss är det nog tvärtom! Jon har aldrig jeans på sig, medan jag försöker vara lite hemmasnygg emellan åt. Men det brukar ju iofs sluta med att mina jeans är rejält uppknäppta och nerhasade så vet inte om jag lyckas så bra med att vara hemmasnygg. Men som idag t.ex. när jag är hemma och pluggar, så har jag ju självklart mjukis på mig :)

Sofia sa...

Neej hos oss gäller inga anna anka råd här är de mysisar som gäller!!

Linnea sa...

mjukisar ska det vara!