lördag 18 januari 2014

Hallonrött och blodrött

Gullefjunet med hallon runt hela munnen. Han ställer sig upp hela tiden och mot allting. I torsdag druttade han omkull med ansiktet först och med näsblod som följd. Jag fick en smula panik och glömde helt hur man ska stoppa näsblod. La honom ner, han blev mer ledsen och mina glasögon blev prickiga av blod. Nej, då föredrar jag hallonrött... Men det är bara att räkna med några hundra ramlingar och lika många gråt innan han står och går stadigt. Mina nerver får stålsättas. 

Idag har vi åkt iväg med en massa sopor. Vi är riktigt jäkla asbra på att sopsortera just nu och det känns bra. Vi kör till och med alla fil- och mjölkförpackningar till återvinningen. Men det kanske alla gör? Efter soplämning och handling unnade vi oss korv med bröd till lunch. Nu sover barnet middag och vi "vuxna" har placerat oss i soffan framför öppna spisen. Annars är det rätt mörkt här inne då Per tog ner all julbelysning tidigare, trots att jag sa att det är lika bra att den sitter uppe till nästa år eftersom vi har lite klent med andra lampor fortfarande. 

4 kommentarer:

andreas sa...

korv med bröd minsann det var inte lite ni unnade er haha och vi sorterar inte mjölk å filkartonger kramar

Unknown sa...

skönt med en fixardag - vad duktiga ni är som sorterar mjölk- och filkartonger. Vi sorterar all plast, mjuk och hård, plus glas, kartonger, tidningar och metall förstås.

Unknown sa...

lille plutten...... usch vad jobbigt när de slår sig!

nej vi sorterar inte mjölkkartonger osv. vi är rätt dåliga, bara det där vanliga... skyller på utrymmesbrist i lght...

Anonym sa...

Godingen! Blir mysigt att träffas imorgon!