tisdag 26 mars 2013

Elis



Sedan mitt senaste inlägg har mitt liv gått från en sak till en helt annat. Jag har blivit mamma. Vi har blivit en liten familj på tre. Jag har varit med om en förlossning. Jag har gått som en anka och kissat i påse. Jag upplever alla tänkbara känslor varje dag i och med allt som är nytt. En sak är dock säker, en livslång kärlek till vår lille Elis började så fort vi såg honom.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Som jag väntat på detta inlägg :) Underbara bilder på Elis och på er, trötta och lyckliga. Tack för att du delar med! Puss

Unknown sa...

vilken underbart fin liten son ni fått! och vilken underbart vacker mamma med ansiktet fullt av fräknar och glädje, och en stolt pappa lika fin som alltid. och vilken fantastisk systerson jag fått! kul med blogginlägg till slut, och bilder jag inte sett tidigare. stor puss!

morbror andreas sa...

ja så underbart så jag grinar kramar

tant Hanna sa...

Kära hjärtanes så fina ni är, alla tre. Som vi alla har längtat efter lilla Pyret, som var en Elis! Pussar i massor

Britta sa...

Åh, så fint! Och så svårt att läsa detta utan att bli tårögd! Finaste Elina och finaste Per och finaste Elis! :) Jag längtar tills jag får träffa honom. Elis alltså. (fast Per också såklart, men inte lika mkt - förlåt Per). Om fyra veckor är jag tillbaka i Sverige, och sen vet man aldrig när jag dyker upp i Falun! :) Puss!

stiko Sara sa...

GRATTIS!! vet hur underbart det är =) tänker ofta tillbaka på de där första dygnen! =)

Oliine sa...

Finisar, alla tre.