fredag 1 juli 2011
Rabarber och bubbel
Det ni ser är rabarberskinn. Jag tror inte att man brukar skala rabarber, men skinnet var lite skadat och dessutom blev det ju himla fräsiga serpentiner av det hela! Resten av rabarbern blev en paj och till den delade vi (jag och Per) på en flaska bubbel. Det gäller att passa på när våra oregelbunda sommarscheman prickar in lediga dagar samtidigt. Nu är det bara att börja ladda inför sommaren bästa fest som går av stapeln imorgon! Typ stretcha fingrarna och sånt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Åååh... den kombon lät ju helt sanslöst underbar! Jag älskar paj!
Man brukar skala rabarber om de inte är väldigt späda. Låter som en helmysig kväll :) Kram
GOTT med rabarberpaj!!
Men du, fisken, varför i hela friden ska du stretcha fingrarna? Så att du orkar hålla i glaset? Så att du orkar stå på händer?
Skicka en kommentar