söndag 31 augusti 2014

Hinner inte riktigt med dig, bloggen.



 Det är så mycket lättare att hinna med instagram än bloggen just nu. Först jobbar jag hela dagen, sen åker  jag hem och umgås med Elis och Per ett par timmar och efter det jobbar jag oftast lite till. Ibland störtar jag raklång i soffan och bara stirrar framför mig. Det är så intensivt med nytt jobb. Intensivt, läskigt och roligt. 

söndag 24 augusti 2014

Kalas kalas kalas


Sedan sist har jag, förutom att börjat jobba (stoooort), varit på två kalas. Först dubbelkalas för Malin och Odin och sen kalas för Embla. Många fyller år nu och kalasen blir ypperliga tillfällen att ses trots att alla har häcken full med jobb och annat. Ser fram emot fler kalas framöver!

lördag 9 augusti 2014

Sommarlovets sista veckor typ

Sista heldagen med Jonna och Knut. Det kändes sorgligt, men åh, så glada vi ska vara för den här tiden ihop.
Att äta smoothie själv går ju alldeles utmärkt. När det finns dusch i huset det vill säga.
En måndagsmorgon med brandrök från Västmanland.

Men att vara ute tidigt gick bra. Vi är ute en sväng varje morgon.
Brandröksmåndagen fortsatte hos Malin, Odin och Alvar. Det var varmt, mysigt och busigt.
Han vill så gärna stå och hålla på i diskhon. Han blir vansinnig när han inte får och om han får så blir han vansinnig när han måste sluta.

måndag 4 augusti 2014

Juni 2012 och augusti 2014

Juni 2012. Alvar är ungefär lika gammal som Elis är nu. Hårväxten har satt fart. Stolarna ligger på golvet för att stoppa klätterapafasoner. Nappen får gärna alltid vara i munnen och i handen någon liten grej. Malin läste tydligen boken Cirkeln då (ligger på bordet) och nu läser jag den. Elis har ingen storebror som Alvar hade och har, men idag får han leka med två storkusiner istället. Busfröna på bilden alltså.