måndag 29 juli 2013

Sommarfest i Sunnanäng


Klart man (alltså Elis) inte vill sova när det är fest med god mat och fina människor. 

fredag 19 juli 2013

Min föööööödelsedaaag

Jag tycker om att fylla år. Eller tycka om är kanske en underdrift. Familjen kom på kalas. Jag fick äta tårta två gånger, men hann med kvällsfikat också. Tack alla som hjälpte till att göra min dag!

torsdag 18 juli 2013

Några vackra dagar på Vallen

Dagen efter kalaset tog jag, Jonna och Elis bilen upp till Vallen. Elis första gång där. På fredagen kom Per och Jonathan efter och med dem korna! Jag sprang för första och andra gången sedan graviditeten och Elis vände sig från rygg till mage för allra första gången. Vi fikade och åt. Hälsade på korna och promenerade till Långtjärn. Såg fotboll och spelade spel. Bläddrade i tidningarna och Jonna badade. Ja, det var några vackra dagar. Elis första, men absolut inte sista gång på vårt kära Vallen. 

Först ut - Kickans födelsedagskalas

Jag har inte haft tillgång till internet på länge och har därför inte kunnat pumpa ut några bilder från sommarens alla trevliga dagar. Men här kommer lass nummer ett. Kickan är min faster, som på somrarna bor i min farmor och farfars gamla hus i Siljansnäs, och hon fyllde lägligt nog år en fin sommardag förra vecka. Vi hade turen att få komma dit på kalas. 

lördag 6 juli 2013

Falun fick finbesök, plupp!

Mellan torsdag och fredag hade vi syster Malin med barn här. Vi var bland annat i tre olika lekparker och åt hemgjorda hamburgare.
Jag hoppas Odin bjuder på den där minen (inte lätt att äta baguette)  när jag lägger ut en moffarbild även på mig (inte lätt att fika snyggt med en hand, för man behöver två för att äta en kaka?). Här var vi på bryggcaféet. Vi och alltför många tarva fåglar!